Home Intermodal Investitii Krone a livrat 150 de semiremorci cu prelată companiei Bring

Krone a livrat 150 de semiremorci cu prelată companiei Bring

Krone a livrat 150 de semiremorci cu prelată companiei Bring

Furnizorul norvegian de servicii de logistică Bring a semnat un contract cadru pentru achiziționarea unui număr mare de semiremorci cu prelată de la Krone, producătorul european de semiremorci și remorci pentru transport de mărfuri generale.

Primele 150 de unități au fost furnizate deja, iar predarea oficială a primei noi semiremorci Bring a avut loc recent în fața impresionantei clădiri a operei din Oslo. În funcție de cerințe, unitățile sunt fie achiziționate, fie închiriate prin Krone Fleet.

La eveniment, reprezentanții Bring au subliniat că pe lângă preț și calitate, serviciile și flexibilitatea au fost factorii importanți care au condus la această colaborare pe termen lung.

Ingo Geerdes, Director Key Account Management, Krone Fleet și Krone Used, precum și Søren Outzen, Director Krone Fleet Danemarca, și-au exprimat recunoștința pentru încrederea și colaborarea excelentă din ultimii ani. Ambii au subliniat că, în calitate de furnizor de încredere, Krone se va afla la dispoziția Bring pentru orice ar putea avea nevoie.

Bring este o marcă înregistrată a Poștei norvegiene, furnizând servicii de curierat poștal și logistică, în special pentru clienți persoane juridice din zona scandinavă. Compania transportă cantități mari de bunuri, colete și alimente în cadrul țărilor scandinave, precum și pe piețele internaționale.