Home Logistics 3 PL Kuehne + Nagel a lansat un nou serviciu de transport feroviar între China și Europa

Kuehne + Nagel a lansat un nou serviciu de transport feroviar între China și Europa

Kuehne + Nagel a lansat un nou serviciu de transport feroviar între China și Europa

Kuehne + Nagel oferă, odată cu lansarea serviciului KN Eurasia Express, expediții în regim LCL între China și Europa.

Noul serviciu vine să completeze portofoliul deja existent de transport mărfuri import-export în regim FCL. Pe lângă serviciul FCL existent, pentru care Duisburg este principalul terminal de manipulare a mărfurilor, Kuehne + Nagel are acum și propriul serviciu în regim LCL de la terminalul Wuhan din China până la Hamburg și Malaszewicze/Poznan (Polonia). Kuehne + Nagel deservește peste 50 de puncte de colectare din China, printre care locații cheie cum sunt Shengyang, Chongqing, Chengdu și Zhengzhou. Pe lângă operațiunile de import, oferta include și exporturi FCL și LCL din Europa către Asia. KN Eurasia Express vizează în special clienții din industria auto, precum și din industria textilă.

Realizând timpi de tranzit între 14 și 18 zile de la terminalul de plecare până la cel de sosire, serviciul oferă timpi de livrare mai rapizi comparative cu transportul maritim și la costuri mai reduse în comparație cu transportul aerian. Orele de plecare si de tranzit fixe asigură o planificare sigură.

Serviciul KN Eurasia Express acoperă și țările de la periferia Europei. Primele trenuri către Turcia au pornit deja la drum și curând vor fi disponibile servicii LCL între China și Rusia.