Home Logistics 3 PL Kuehne+Nagel încheie un parteneriat cu Stockday pentru servicii de depozitare și distribuție end-to-end

Kuehne+Nagel încheie un parteneriat cu Stockday pentru servicii de depozitare și distribuție end-to-end

Kuehne+Nagel încheie un parteneriat cu Stockday pentru servicii de depozitare și distribuție end-to-end

Furnizorul de servicii logistice Kuehne+Nagel a intrat într-un parteneriat cu Stockday, platformă de comerț online B2B pentru revânzătorii de băuturi din retail și HoReCa și va oferi pentru aceasta servicii de servicii de depozitare și distribuție end-to-end.

Stockday este o platformă dezvoltată de HEINEKEN România în 2017 și este operată în parteneriat cu Coca-Cola HBC România. Platforma combină portofoliile acestora, oferind o gamă mai largă de opțiuni clienților din segmentul băuturilor. Pe platforma onșine sunt deja disponibile peste 40 de mărci de bere, cidru, băuturi răcoritoare carbogazoase, sucuri, apă, băuturi energizante și cafea.

În parteneriatul cu Stockday, Kuehne+Nagel România va pune la dispoziție servicii de depozitare și distribuție end-to-end în București pentru până la 4.000 de locuri de paleți. Kuehne+Nagel va oferi, de asemenea, o flotă dedicată, tot personalul pentru operațiunile de zi cu zi și servicii ramburs la livrare.

„Suntem încântați să colaborăm cu Stockday. Cooperarea noastră răspunde perfect cerințelor pieței actuale, permițând o acoperire fără întreruperi a lanțului de aprovizionare în zona Bucureștiului. Acest lucru va permite partenerului nostru să accelereze creșterea sectorului băuturilor din România și să se extindă la nivel național. Ne bucurăm că putem oferi întreaga noastră expertiză unui jucător important, precum Stockday”, spune Filip Bardzinski, National Contract Logistics Manager în România.