Home Logistics 3 PL Maratonul DHL Ștafeta Carpaților susţine sportivii paralimpici

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților susţine sportivii paralimpici

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților susţine sportivii paralimpici

DHL Express România organizează pe 17 iunie a opta ediție a Maratonului DHL Ștafeta Carpaților. Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine!” este sloganul din acest al maratonului, evenimentul fiind susținut și în acest an de numeroase persoane publice, sportivi si vedete.

Structurat pe trei categorii de probe, Maraton (42,195 km), Semimaraton (21km) și Ştafetă (7km x 6 persoane), Maratonul DHL Ștafeta Carpaților este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România și le oferă participanților un traseu unic, precum și posibilitatea de a susține performanța sportivilor paralimpici români.

Parteneriatul cu Comitetul Naţional Paralimpic continuă și în 2017, toate fondurile strânse din taxa de înscriere la eveniment fiind donate pentru a susține mai departe realizările sportivilor paralimpici români. Obiectivul organizatorului, DHL Express România este de a crește numărul înscrierilor, în acest fel reușind și creșterea sumei donate partenerilor evenimentului.

Printre susținătorii ediției 2017 a maratonului se găsesc Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Șerban Damian şi George Baltă.

”Mă bucur să văd reacțiile pozitive ale oamenilor atunci când vorbim despre Maratonul DHL Ștafeta Carpaților. Nu numai că a fost primul eveniment de acest gen din România, dar am reușit să creăm o tradiție și un reper pentru alergători, cei care sunt an de an alături de noi, dar și cei care se alătură în plus la fiecare nouă ediție. De la an la an numărul alergătorilor este mai mare și pentru asta le mulțumesc, deoarece fiecare nouă înscriere înseamnă creșterea sumei pe care o donăm partenerilor noștri, Comitetul Național Paralimpic. 8 ediții, 440 de companii, 5.200 alergători, 112.000 euro donați sunt câteva dintre reperele acestui eveniment, care a evoluat de-a lungul timpului datorită tuturor celor care cred în noi: parteneri, participanți, susținători!” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

”Jocurile Paralimpice din Rio s-au încheiat, însă Comitetul Național Paralimpic a început deja pregătirile pentru cele din Tokyo, din 2020. Avem mai mulți tineri sportivi care se pregătesc intens, așa cum Alex Bologa a făcut-o în 2012. În acest an, în octombrie, Jocurile Paralimpice Europene pentru Juniori se țin la Genova. Sponsorizarea oferită de DHL, prin intermediul tuturor participanților la maraton, ne va ajuta să trimitem și să oferim condiții optime acestor tineri sportivi. Mulțumim Maratonului DHL pentru parteneriat, sprijinul constant și încrederii acordate!” a declarat Sally Wood-Lamont, preşedintele Comitetului Național Paralimpic.

Înscrierile sunt deschise pe maratondhl.ro, iar până pe 27 martie taxa este de 80 lei / persoană, pentru companii și persoane fizice. După această dată, taxele sunt:

  • 28 martie – 5 mai: 125 lei / membru de echipă, pentru companii și 90 lei / participant pentru persoane fizice
  • 6 – 31 mai: 155 lei / membru de echipă pentru companii și 115 lei / participant pentru persoane fizice.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți accesând site-ul www.maratondhl.ro.