Home Logistics Depozitare Oscar Downstream anunță o nouă imagine și intrarea în retailul de carburant

Oscar Downstream anunță o nouă imagine și intrarea în retailul de carburant

Oscar Downstream anunță o nouă imagine și intrarea în retailul de carburant

Oscar Downstream a prezentat în cadrul unui eveniment inedit, organizat la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele șase depozite proprii, noua imagine a companiei, care înglobează valorile OSCAR și marchează începutul unei noi călătorii.

Noua imagine OSCAR reprezintă un pas natural pentru o companie aflată în dezvoltare și extindere, printre proiectele viitoare numărându-se intrarea în retailul de carburant, extinderea acoperirii naționale și extinderea gamei de servicii și produse, nu doar pentru companii ci și pentru șoferi și partenerii de drum.

În următoarea perioadă, OSCAR își va dezvolta portofoliul de carduri prin introducerea a 3 tipuri de card, Energy – card cu funcție de creditare, Easy – card preplătit și Joy – cardul voucher ce funcționează ca instrument de marketing și fidelizare.

De asemenea, în portofolul de produse al companiei vor fi introduse 4 noi tipuri de carburanți aditivați din gamele ACTIS și FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate către noi categorii de clienți.

Un alt proiect important este reprezentat de crearea unui brand de franciză și extinderea acoperirii naționale cu noile stații RO concept OSCAR gândite sa vină în completarea rețelei DIESELpoint Access, cu servicii și produse suplimentare integrând în rețeaua actuală un nou concept de benzinării ce folosește lanțul logistic integrat al OSCAR. Toți posesorii de card OSCAR beneficiază de aceleași condiții comerciale, aceeași calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării în orice stație din rețeaua OSCAR, sub cele 2 branduri: DIESELpoint Access și RO.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței, gama de servicii va fi extinsă cu o versiune premium de stație de incintă, accesibilă cu cardul OSCAR, integrând astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații OSCAR DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă OSCAR DIESELpoint.

De asemenea, compania are în vedere extinderea în afara granițelor prin prisma parteneriatelor pentru acceptanța cardului OSCAR în alte rețele de stații din Europa. Urmărim să încheiem parteneriate prin care să oferim clienților soluții de alimentare cu card în puncte cheie pe traseele de transport internațional atât în regiune cât și în Europa” declară reprezentanții companiei.

Lanțul logistic integrat permite respectarea promisiunii de calitate prin controlul complet pe fluxul de aprovizionare și livrare. Carburantul este urmărit de la sosirea în tară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare și aditivare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată de un inspector independent, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.

Oscar Downstream a investit deja peste 30 milioane de euro în modernizarea și creșterea capacității de depozitare, construirea de noi facilități dedicate stocării de carburant, creșterea parcului de autocisterne și modernizarea acestuia, optimizarea lanțului de distribuție și va continua investițiile, strategia de dezvoltare pe următorii 5 ani fiind orientată către consolidare și dezvoltarea portofoliului de produse, servicii și noi divizii de business.

“Planurile de viitor sunt ambițioase deoarece ajungând în acest punct de dezvoltare și un nivel de maturitate al afacerii, în care lucrurile sunt clare, organizate și stabile, vrem să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat și promovat în B2B. De aici și rețeaua RO pentru partenerii in franciză și viitoarele stații sub brandul OSCAR.

 Având în vedere investițiile realizate, ne propunem să ne consolidăm poziția și să oferim o gamă completă de servicii și produse atât pentru companii cât și pentru fiecare dintre noi” anunță reprezentanții Oscar Downstream.

Noul OSCAR face un nou pas și vorbește deschis despre profesionalism, calitate, respect, grijă și smart driving în susținerea dezvoltării unei comunități în care lucrurile sunt făcute sustenabil, urmărind constant calitatea și valoarea adăugată.