Home Automotive Schimbări la conducerea Star Transmission şi Star Assembly

Schimbări la conducerea Star Transmission şi Star Assembly

Schimbări la conducerea Star Transmission şi Star Assembly

Începând cu 1 septembrie 2018, Klaus Eichhorn, în prezent Director Managementul Calității SUV în unitatea de producţie Mercedes-Benz Tuscaloosa (SUA), va prelua conducerea filialelor româneşti Daimler Star Transmission şi Star Assembly.

Acesta îi succede actualului director general, Falk Pruscha, care din anul 2015 a condus cele două locații de la Sebeș și Cugir. Falk Pruscha se va întoarce la Stuttgart, unde va prelua conducerea departamentului Producție Motoare în cadrul rețelei de producție Powertrain Divizia Mașini.

Klaus Eichhorn va răspunde în noua sa poziție atât de cele două unităţi de producţie de la Sebeş şi Cugir. După răspunderea asumată în aria de Planificare Producţie, Klaus Eichhorn a avut poziții de conducere în Montaj şi Logistică în locaţiile Tuscaloosa şi Sindelfingen. Din 2015, acesta ocupă funcţia de Director Calitate al locaţiei Tuscaloosa, SUA, pentru modelele GLE, GLS, GLE Coupé şi Clasa C. În acest timp, percepţia calităţii produselor Concernului în pieţe importante ca SUA, China, Uniunea Europeană a fost semnificativ îmbunătăţită, iar funcţiile Managementului Calităţii au fost implementate în SUA pentru toate modelele de serie.

Falk Pruscha şi-a început cariera în cadrul Daimler AG în departamentul Managementul Calităţii din locaţia Rastatt. De atunci, a ocupat diverse poziţii de conducere în departamentele Managementul Calității şi Producție în locațiile Concernului din Africa de Sud, Hambach şi Untertürkheim. În anul 2015, a preluat conducerea Star Transmission şi Star Assembly în România. În această funcţie, el a fost responsabil de lansarea cu succes a producţiei de transmisii automate cu nouă trepte 9G-Tronic, locaţiile Sebeş şi Cugir devenind unităţi complementare producţiei de cutii de viteze în cadrul reţelei de producţie Powertrain globale. Astfel, a fost făcut un pas semnificativ în creşterea flexibilităţii acestei divizii a Mercedes-Benz Maşini.