Home Logistics 3 PL Raben deschide al treilea depozit în România

Raben deschide al treilea depozit în România

Raben deschide al treilea depozit în România

Raben Logistics România a inaugurat cel de-al treilea său depozit din România, la Cluj-Napoca. Acesta are o suprafață de 1.300 mp și trei rampe de încărcare. Echipa din Cluj numără patru angajați.

Furnizorul de servicii logistice dispune acum de o suprafață totală de depozite de cross-dock de 4.300 mp, amplasate în București, Arad și Cluj-Napoca pentru deservirea clienților din România.

“Am ales Cluj-Napoca pentru noua noastră locație, deoarece se dezvoltă semnificativ, şi depozitul este într-o zonă industrială ușor accesibilă, aproape de autostradă. Dacă dorești dezvoltarea unei rețele de distribuție puternice în România, trebuie sa fii prezent în Cluj” , a declarat Valentin Storoj, Directorul General al Raben Logistics România pentru a explica motivele alegerii.

Orașul are o importantă relație cu Ungaria, astfel încât este de așteptat ca această acțiune a Raben să simplifice de asemenea transportul de mărfuri al clienților săi între cele două țări. Raben Logistics România este în România din 2016, primele două depozite deschise fiind cele din București și Arad, numărând în prezent 20 de angajați. Compania este un partener competent în transportul în regim de grupaj, parțial și camion plin cu destinații naționale și internaționale. Compania oferă în România soluții personalizate pentru clienți indiferent de dimensiunea şi sectorul companiei clienților.

”Grupul nostru de clienți are fabrici în Transilvania și noi trebuie să oferim cele mai bune soluții pentru ei. Cluj-Napoca este cel mai mare oraș din Transilvania” – a spus Valentin Storoj.

Planurile companiei pentru viitor includ extinderea în Cluj-Napoca, oferind și servicii de depozitare pentru clienţii săi, dacă este necesar.