Home Logistics Depozitare 1 milion de paleți transportați prin rețeaua Pall-Ex

1 milion de paleți transportați prin rețeaua Pall-Ex

1 milion de paleți transportați prin rețeaua Pall-Ex

Compania Pall-Ex Romania a atins cifra record de 1 milion de paleți transportați prin rețeaua sa. Pall-Ex Romania a luat naștere acum 6 ani, fiind prima rețea de mărfuri paletizate din Estul Europei.

Totodată, acest moment important în dezvoltarea companiei în România marchează și debutul unei ample campanii de donare de sânge. Campania 1 milion de paleți transportați – 1 milion de picături donate pentru viață va fi implementată la nivelul întregii țări și vor fi implicați toți membrii rețelei din România.

„1 milion de paleți transportați este o cifră care ne consolidează poziția și certifică preferințele clienților pentru soluțiile pe care le oferim, prin modelul nostru inovativ de business: Pall-Ex Romania este astăzi lider al pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate. Este o bornă cu care ne mândrim mai ales că am plecat de la zero și am câștigat încrederea celor peste 3.000 de clienți deserviți în mod regulat. Clienții sunt pionul principal al companiei, Pall-Ex Romania este în permanență conectat cu ei, iar acest lucru a dus la crearea unei comunități care stă la baza succesului companiei. Noi nu oferim doar un serviciu, oferim o experiență de business, oferim încredere, siguranță și aducem un plus de valoare. Istoria celor sase ani de existență ne-a demonstrat că un procent covârșitor din clienți ne rămân loiali.

Alături de focusul pe calitate, în valorile Pall-Ex regăsim acțiunile de caritate. Pall-Ex Romania se gândește la comunitatea din care facem toți parte și ne celebrăm succesul ajutându-ne semenii.

Este cunoscut faptul că în România este o permanentă criză de sânge în spitale, iar Pall-Ex vine în întâmpinarea acestei nevoi prin Campania 1 milion de paleți transportați – 1 milion de picături donate pentru viață” a declarat Danor Ionescu CEO Pall-Ex

De-a lungul celor șase ani, compania a cunoscut o dezvoltare rapidă și a intrat în liga marilor jucători de pe piața serviciilor de transport expres de mărfuri paletizate.

Din 2011, Pall-Ex activează în România, promovând un model inovator de afaceri, bazat pe o rețea de transportatori și distribuitori locali reputați, care oferă un serviciu de livrare a mărfurilor paletizate în 24 de ore, pe întreg teritoriul țării.

Compania deține cea mai întinsă reţea de depozite, fiind prezentă în 34 de locații din țară. Prin intermediul rețelei, marfa transportată poate beneficia de asigurare de până la 15.000 de Euro pe palet, fără costuri suplimentare pentru client.