Home Logistics 3 PL Van Moer Logistics extinde capacitatea de depozitare în România

Van Moer Logistics extinde capacitatea de depozitare în România

Van Moer Logistics extinde capacitatea de depozitare în România

Van Moer Logistics România a deschis un nou depozit clasa A1 în Timișoara, cu o suprafață de 8.000 mp. Astfel,  compania însumează 15.000 mp spații de depozitare în România.

Pe lângă servicii logistice  la temperatură ambientală, Van Moer Logistics România oferă acum și servicii logistice pentru mărfuri ce necesită temperatură controlată. O infrastructură specială pentru mărfuri refrigerate și congelate a fost implementată ca urmare a cerințelor clienților, făcând posibilă depozitarea și manipularea bunurilor cu regim de temperatură cuprins între 2°C – 5°C și -18°C – -23°C.

Compania are acum un portofoliu complet de servicii pe care îl pune la dispoziția clienților români, de la transport international între depozitele Van Moer, depozitare, servicii logistice cu valoare adăugată, dar și servicii de distribuție națională. Van Moer Logistics România are un număr de 150 de angajați în România.

“Suntem încântați de dezvoltarea diviziei din România și de faptul că le putem oferi clienților români și internaționali un pachet de servicii extins” a declarat Marc Paulissen, Country Manager Van Moer Logistics România.
“Și în Belgia se remarcă o creștere extraordinară. Capacitatea depozitului din Portul Antwerp s-a dublat în ultimii trei ani, astfel că putem spune că Van Moer Logistics își construiește un viitor ambițios la nivel international” a explicat Jo Van Moer.

Van Moer Logistics a deschis primul depozit în România în 2013, la Timișoara, urmat de un depozit la Sibiu, cu o capapcitate de 2.000 mp, în 2015. Odată cu depozitul din București (5.000 mp), inaugurat în 2016, Van Moer Logistics a deschis cel de-al treilea hub în România.