Home Logistics Curierat și e-commerce TNT Express a încheiat un contract exclusiv cu Gibson

TNT Express a încheiat un contract exclusiv cu Gibson

TNT Express a încheiat un contract exclusiv cu Gibson

TNT Express, unul dintre liderii mondiali în distribuția prin curierat expres, a încheiat un contract exclusiv de 18 luni cu producătorul de instrumente muzicale și echipament audio, Gibson Brand Inc, pentru care va presta servicii de curierat în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Potrivit contractului, compania va livra toată gama de produse Gibson, inclusiv chitare acustice și electrice, către 33 dealeri autorizați din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Sud. Serviciile contractate vor fi prestate pe cele trei continente prin intermediul rețelei Economy Express. TNT Express va coordona, de asemenea, și serviciul de logistică inversă, pentru reparații sau înlocuiri, de la dealeri, către centrul de distribuție Gibson din Europa, situat în Vianen, Olanda.

Printre soluțiile oferite prin contract de TNT Express, companiei Gibson, se numără și opțiunea de returnare a produselor pe care o au magazinele și cumpărătorii din Țările Beneluxului, prin intermediul autorizației de returnare a materialelor, disponibilă pe portalul web e-RMA. Portalul  permite companiei Gibson să controleze întregul proces, de la cererea autorizației, până la livrarea produsului. e-RMA permite un control mai bun al managementului de inventar și contribuie la reducerea costurilor de aprovizionare.