Home Automotive Achiziție surpriză de la International Alexander: transportatorul cumpără producătorul de componente industriale Brandl

Achiziție surpriză de la International Alexander: transportatorul cumpără producătorul de componente industriale Brandl

Achiziție surpriză de la International Alexander: transportatorul cumpără producătorul de componente industriale Brandl

International Alexander Industries, parte a International Alexander Holding, companie fondată de către antreprenorul român Simion Apreutese, a cumpărat subsidiarele producătorului industrial Brandl din Cehia și România, dar și divizia de management servicii a Brandl din Germania. Detaliile tranzacției nu au fost făcute publice.

Aceasta este cea de-a doua achiziție a companiei românești, după ce în februarie International Alexander a anunțat achiziția unei alte companii românești de transport, Vio Trans Grup.

Odată cu achiziția Brandl Industries, International Alexander le va putea oferi clienților din industria automotive întregul pachet de servicii, combinând experiența și know-how-ul Brandl în prelucrarea metalului cu propriile soluții logistice. Brandl Industries a fost fondată în 1970, devenind un binecunoscut furnizor de ansamble și componente din metal pentru industria automotive, printre clienții săi numărându-se nume ca Mer­cedes, BMW, Audi, Volks­wagen sau Porsche. Grupul numără peste 700 de angajați în cele trei fabrici din Germania, România și Cehia, cu peste 60.000 mp de producție.