Home Automotive Auto Total Business Show 2019

Auto Total Business Show 2019

Auto Total Business Show 2019

În weekend-ul 22-23 iunie la Romexpo, București, va avea loc cea de-a noua ediție Auto Total Business Show (ATBS), organizat de AD Auto Total în parteneriat cu ROMEXPO și Camera de Comerț a României.
Fie ca sunteți pasionați de gadget-uri auto, inovații din domeniu sau sporturi extreme și motoare turate la maxim, ATBS este show-ul complet care aduce câte ceva pentru fiecare. Pavilionul Central va găzdui noutăți din domeniul pieselor auto originale și aftermarket, precum și echipamente pentru service-uri aduse de producători de top.
În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți vor expune noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice.

Afară, precum i-au obișnuit deja pe vizitatori, organizatorii dedică cei peste 35.000 mp. sporturilor extreme pe patru sau două roți. Acrobații periculoase care sfidează gravitația, motoare turate la maxim și cauciucuri încinse, pe scurt, adrenalină și emoție oferite de sportivi din toate colțurile lumii. De-a lungul aleii din fața cupolei spectatorii vor regăsi cele mai frumoase mașini modificate din toate colțurile țării – peste 100 de exponate, sute de cai-putere, modificări ingenioase, tehnologie de top. Copiii au la dispoziție locuri de joacă special amenajate.

Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 22-23 iunie 2019, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea liberă.