Home Intermodal Eco Performance Award 2019: Cele mai bune companii, premiate la transport logistic 2019

Eco Performance Award 2019: Cele mai bune companii, premiate la transport logistic 2019

Eco Performance Award 2019: Cele mai bune companii, premiate la transport logistic 2019

Rigterink,  Coop, RYTLE și Holland Container Innovation sunt câștigătorii premiului Eco Performance Award 2019, eveniment dedicat companiilor de transport care își desfășoară activitatea într-un mod sustenabil. Președintele juriului Eco Performance, Prof. Dr. Wolfgang Stölzle (Universitatea din St. Gallen) și CEO-ul DKV Marco van Kalleveen au premiat câștigătorii Eco Performance Awards la standul DKV Euro Service în cadrul expoziției internaționale transport logistic de la Munchen.

Și finaliștii – LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, swissconnect AG și notime AG – au primit, de asemenea, o certificare de calitate pentru că au ajuns în runda finală a competiției.

Categoria “întreprinderi medii”: Rigterink convinge cu un concept general concludent

Compania Rigterink din Nordhorn a convins juriul de experți cu numeroase măsuri sustenabile. Acestea includ trecerea la Euro 6, utilizarea camioanelor electrice, camioanelor hibride, camioanelor lungi, introducerea unui sistem de bonusuri, descentralizarea dispeceratelor, utilizarea dronelor în depozit, operarea sistemelor fotovoltaice și iluminatul inteligent cu LED-uri în depozit.

Categoria “mari companii”: Coop se bazează pe deplasarea camioanelor într-un circuit închis

Conceptul folosit de Coop Cooperative din Basel este unic în lume: Camioanele funcționează într-un circuit închis, bazate pe apă. Compania acționează ca un “furnizor de hidrogen” pentru Elveția și se angajează să dezvolte și să utilizeze infrastructura corespunzătoare (hidrogenul) în benzinării. De asemenea, își dorește să devină CO2-neutră până în 2023.

Categoria “Startups”: RYTLE convinge cu sistemul de livrare cu biciclete

Compania RYTLE din Bremen convinge cu o soluție logistică inovatoare pentru partea finală a livrărilor. Compania este deja activă în 15 țări și oferă biciclete de distribuție pentru orașe, inclusiv preluare și distribuție standardizată.

“Premiul pentru inovație” pentru containerele de transport maritim pliabile de la Holland Container Innovation

Holland Container Innovation din Delft (Olanda) a primit un premiu special pentru dezvoltarea primului container de transport maritim pliabil din lume, certificat ISO și CSC. Acestea oferă eficiențe în stocarea containerelor goale și reduc costurile și emisiile.

Aplicațiile pentru Eco Performance Awards 2020 se pot depune după prezentarea premiului Eco Performance Award 2019. Doritorii pot depune aplicațiile Începând de acum.

Informații suplimentare sunt disponibile la www.eco-performance-award.de.