Home Logistics Axes Software creează o plaformă inovatoare de gestionare a proceselor în producție și depozitare

Axes Software creează o plaformă inovatoare de gestionare a proceselor în producție și depozitare

Axes Software creează o plaformă inovatoare de gestionare a proceselor în producție și depozitare

Axes Software, companie de soluții software și hardware pentru supply chain management, cu 15 ani experiență în domeniu, a accesat peste 1,8 milioane euro din Fondul Social European prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Fondurile vor fi utilizate pentru cofinanțarea proiectului “Platforma inovatoare de gestionare prin inteligență artificială a proceselor de lucru în fabrici și depozite”.

Valoarea totală a proiectului este de 8.806.599,97 lei cu TVA, din care contribuția primită ca ajutor de stat, în cadrul programului, se ridică la 6.609.687,25 lei (75%).Perioada de implementare a acestui proiect este de 36 de luni.

În următorii trei ani, compania și-a propus să aducă schimbări tehnologice aplicațiilor cu care este prezentă pe piața românească și internațională, pentru a fi la zi cu ultimele tehnologii hardware și software. “Totodată, avem în proiect să dezvoltăm și alte aplicații noi, destinate sectoarelor economice și activităților logistice lăsate pe planul doi până de curând,” declară reprezentanții companiei.

Practic, Axes Software urmărește să dezvolte o suită de aplicații denumită, în mod generic, xTrack LMS (Logistics Management Suite).

În paralel, Axes Software urmărește să își diversifice portofoliul de soluții prin proiectarea și dezvoltarea de noi aplicații cu aplicabilitate în domeniul logistic.

Rezultatele așteptate se referă în principal la îmbunătățirea aplicațiilor din suita xTrack LMS: xTrack WMS (Warehouse Management System), xTrack TMS (Transport Management System), xTrack FIN (aplicație de facturare), xTrack POD (Proof of Delivery), xTrack YMS (Yard Management System), extinderea nivelului de portabilitate la mediile android, rularea aplicațiilor client din interfețe de tip web browser, îmbunătățirea stabilității și scalabilității soluțiilor prin trecerea în Cloud, extinderea soluțiilor rapide de implementare – SaaS, integrarea unor algoritmi îmbunătățiți de optimizare precum și a tehnologiilor noi în domeniul operării logistice: pick by voice, pick by light.