Home Logistics Depozitare Smart ID organizează webinarul Smart Warehouses – viitorul depozitelor moderne

Smart ID organizează webinarul Smart Warehouses – viitorul depozitelor moderne

Smart ID organizează webinarul Smart Warehouses – viitorul depozitelor moderne

Furnizorul de soluții IT Smart ID alături de Datalogic și Avantech organizează pe 19 noiembrie, începând cu ora 14:00 webinarul cu tema Smart Warehouses – De ce este momentul potrivit să construiești depozitul viitorului?

În prezent, doar 15% dintre depozitele logistice experiementează deja transformarea digitală, însă 2021 se prefigurează a fi anul în proprietarii de centre logistice își vor reconsidera investițiile în operațiuni și sisteme amplificate de implementări de tehnologii de ultimă generație.

Webinarul Smart Warehouses explorează tendințele la nivel regional și internaționale, așa cum sunt ele văzute de unii dintre cei mai importanți producători de tehnologie: coboți, AGV – vehicule ghidate automat, aplicații pick-by-voice și pick-by-light, linii de conveioare și linii de sortare.

Modernizare sau hiper-automatizare?

Acestea sunt două tendințe care au impact semnificativ în depozitele logistice. Volatilitatea și dinamica, în special a segmentului ecommerce, alături de creșterea cererii pentru un timp de livrare mai rapid, reprezintă o condiție esențială pentru  mutarea stocurilor în apropierea marilor centre comerciale.

Pentru prima dată în istorie, criza COVID-19 are un impact asupra tuturor resurselor companiilor – financiare, umane, tehnologice și determină schimbări ireversibile la nivelul comportamentului clienților. Creșterea dinamică a cererii pentru flexibilitate în depozitare, respectiv locații și capacitate, nu răspunde nevoii tradiționale a depozitelor pentru închirierea de spații mari pe termen lung

  • Cum vor reacționa depozitele de logistică la nivel național și regional?
  • Vor continua modernizarea depozitelor sau vor opta pentru hiperautomatizare și digitalizare?

Aflați răspunsul în cadrul webinarului Smart Warehouses, pe 19 noiembrie. Înscrierea se poate face aici