Home Logistics Depozitare BLACK SEA SUPPLIERS deschide un centru de distribuție în parcul industrial Zacaria din Craiova

BLACK SEA SUPPLIERS deschide un centru de distribuție în parcul industrial Zacaria din Craiova

BLACK SEA SUPPLIERS deschide un centru de distribuție în parcul industrial Zacaria din Craiova

BLACK SEA SUPPLIERS, unul din liderii pieței de distribuție echipamente și materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare şi gaze, se extinde la nivel național și deschide un nou centru de distribuție la Craiova. Compania a închiriat 1.000 de mp în cea de-a doua clădire a Southern Industrial Park, primul parc industrial cu spații clasa A din Craiova, construit de dezvoltatorul maltez Zacaria.

Noul centru de distribuție BLACK SEA SUPPLIERS va consolida prezența companiei în regiunea de sud a țării.

Southern Industrial Park a fost achiziționat în octombrie 2015, Zacaria extinzându-și astfel activitatea în zona de sud a țării. Cu o suprafață construită de aproximativ 43.000 mp și o suprafață totală de 100.000 mp, parcul oferă spații industriale clasa A pentru depozitare, logistică, cross-docking sau producție.

Prima unitate a Southern Industrial Park are aproximativ 32.000 mp și ocupată în proporție de 87%. “Mai avem doar 4.000 mp disponibili și discuții în progres pentru închirierea spațiului. Cea de-a doua unitate are 8.000 mp și este complet închiriată“ declară reprezentanții companiei. Portofoliul de clienți este unul variat și interesant, de la companii din domeniul industrial care au închiriat spații pentru producție, până la curierat, operatori logistici care și-au deschis depozite de cross-dock sau companii din e-commerce.

Construcția celei de-a treia unități a Southern Industrial Park, care va avea o suprafață de 13.000 mp, va fi începută la finalul anului 2020 sau începutul anului 2021.

Situat lângă fabrica Ford, pe strada Henry Ford, parcul oferă acces rapid către Pitești, București și granițele cu Bulgaria și Serbia.