Home Logistics 3 PL Bulung Logistics intră pe piața de transport și logistică din România

Bulung Logistics intră pe piața de transport și logistică din România

Bulung Logistics intră pe piața de transport și logistică din România

Compania de servicii logistice Bulung Logistics, înființată în 2012 în Schwechat, Austria, a deschis primul birou în România, la Timișoara.

Bulung Logistics s-a specializat pe servicii de freight forwarding, transport rutier LTL și FTL și transport intermodal și conectează centre economice din Europa cu Turcia, CIS și Asia Centrală.

Compania deține puncte de lucru în Turcia-Istanbul/Atasehir, Gaziantep, Adana, dar și în Bulgaria la Sofia și Irakq-la Bagdad. Ca urmare a evoluției pozitive companiei în ultimii ani, Timișoara a fost următorul pas pentru a susține dezvoltarea afacerii prin asigurarea unor legături mai bune și extinderea portofoliului de clienți. În Europa, Bulung Logistics oferă servicii de freight forwarding și lucrează cu subcontractori, iar în Turcia deține propria flotă de transport ce cuprinde 60 de capete tractor și 160 de semiremorci, incluzând și vehicule speciale pentru transportul bobinelor de oțel. Compania oferă servicii pentru industria automotive, industria oțelului, chimică, FMCG, electronica, farmaceutică și textilă.

Principalele destinații către care Bulung Logistics oferă servicii de transport sunt Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Austria, Germania, Franța, Spania, Anglia, Italia, Bulgaria, zona Balcanilor și statele Benelux.

În România, în viitor, furnizorul de servicii logistice intenționează să își extindă activitatea cu servicii de call center.