Home Companii Cargus și-a mutat activitatea într-un nou sediu

Cargus și-a mutat activitatea într-un nou sediu

Cargus și-a mutat activitatea într-un nou sediu

Compania de curierat intern Cargus şi-a mutat sediul central pentru a putea susţine creşterea livrărilor din primul trimestru al anului 2014.

Noul sediu cuprinde 3.000 mp pentru sortare şi depozitare şi 1800 mp, spaţiu pentru birouri clasa A și beneficiază, de asemenea, şi de o parcare de 10.000 mp pentru tranzitul maşinilor de curierat. Mutarea a fost posibilă datorită unei investiții de aproximativ 300.000 euro în echipament de sortare, procesare şi prelucrare şi va oferi companiei o creștere de 15% a capacității de livrare înainte de ora 12 AM.

Relocarea într-un nou sediu central a fost opţiunea firească pentru Cargus, explică Gian Sharp, CEO-ul companiei: „Cargus a avut parte de o creștere rapidă în ultima perioadă, iar mărirea capacităţii de sortare a devenit obligatorie. Creşterea volumului în primul trimestru al acestui an a fost foarte mare, cu 44% mai multe livrări decât în aceeaşi perioadă a anului 2013. Mai mult, ne aşteptăm să avem o creştere a volumului datorită investiţiilor făcute în noi produse şi servicii și avem nevoie să acomodăm corespunzător noul volum de livrări.”

Actualul sediu Cargus va găzdui aproximativ 500 dintre angajații companiei și este localizat pe Șoseaua de Centură, Nr. 32A, Tunari. Fostul sediu din Calea Bucureștilor, Nr. 1, Otopeni, nu mai este utilizat de companie.