Home Intermodal Cătălin Constantinescu vine la conducerea DKV Euro Service România

Cătălin Constantinescu vine la conducerea DKV Euro Service România

Cătălin Constantinescu vine la conducerea DKV Euro Service România

Cătălin Constantinescu conduce echipa DKV România începând cu ultimul trimestru al anului. Acesta îi succedă în funcția de General Manager lui Robert Vass, care va coordona activitatea DKV Ungaria.

În vârstă de 40 de ani, Cătălin are experiență de peste 10 ani pe poziții de middle și top management, câștigată în domeniile de logistică, retail și vânzări, în cadrul unor companii multinaționale producătoare și distribuitoare de carburanți.

„Am acceptat provocarea DKV România chiar în anul în care compania aniversează 10 ani pe piața locală, ceea ce pentru mine înseamnă o provocare în plus prin prisma maturității afacerii și a echipei. Alături de echipa DKV, care crește constant, sunt convins că vom dezvolta în continuare serviciile de calitate superioară pe care le oferim clienților noștri precum și soluțiile care le ușurează activitatea peste tot prin Europa”, a declarat Cătălin Constantinescu.

Robert Vass s-a aflat timp de zece ani la conducerea DKV România. Conform acestuia „decada în care am coordonat DKV România a însemnat o perioadă fantastică pentru mine. Rezultatele importante ale companiei pe plan local nu ar fi fost posibile fără aportul semnificativ al fiecărui om din echipă, fără dedicarea, motivarea și ambiția de care au dat dovadă toți colegii. Astăzi, DKV România este foarte cunoscută local, recunoscută ca un concurent puternic de către competiție și apeciată de către clienți. Sunt sigur că experiența, profesionalismul, dar și entuziasmul lui Cătălin, alături de atributele echipei DKV, vor asigura o dezvoltare durabilă pentru DKV în România.”