Home Companii DHL lansează serviciul de transport cu temperatură controlată între Europa și Statele Unite

DHL lansează serviciul de transport cu temperatură controlată între Europa și Statele Unite

DHL lansează serviciul de transport cu temperatură controlată între Europa și Statele Unite

DHL Global Forwarding a anunțat lansarea unui serviciu de transport aerian de mărfuri cu temperatură controlată între Bruxelles, Belgia și Cincinnati, Statele Unite ale Americii. Serviciul va fi prestat de o aeronavă DHL Boeing 747-400, care va efectua șase curse săptămânale către fiecare destinație.

Aceasta este prima rută a serviciului de transport pentru mărfurile cu temperatură controlată, urmând ca DHL Global Forwarding să efectueze mai multe rute de acest fel, în viitorul apropiat.

Datele de detectare în timp real și cele de control al temperaturii vor fi disponibile pe parcursul fiecărei curse și vor putea fi accesate prin intermediul unui portal web. Avioanele cargo care vor efectua aceste serviciu vor avea la dispoziție patru zone de control al temperaturii, care vor fi monitorizate în permanență. Măsurarea temperaturii și sistemul de detectare al încărcăturii fac parte din produsul DHL Thermonet și din serviciul LifeConEx Premium.

Toate operațiunile din Bruxelles vor fi efectuate în cadrul centrului de distribuție DHL Global Forwarding, Life Science. În centrul din Cincinnati procesele de bune practici de distribuție vor fi implementate pentru a garanta o expunere minimă la temperaturi ambientale. La cerere, DHL Global Forwarding poate oferi servicii pre și post transport, prin intermediul rețelelor rutiere pentru temperatură controlată ale DHL Freight Europe și ale partenerilor calificați care dețin camioane cu temperatură controlată din Statele Unite.