Home Companii Dumagas a reînnoit contractul pentru depozitul din Mercury Logistics Park

Dumagas a reînnoit contractul pentru depozitul din Mercury Logistics Park

Dumagas Transport a reînnoit recent contractul de închiriere și va păstra un depozit de 5.000 mp în proiectul Mercury Logistics Park.

“Suntem foarte încântați că am încheiat un nou acord cu Dumagas și credem că acesta va beneficia pe deplin de una dintre cele mai bune opțiuni de spații existențe pe piață, din punct de vedere al raportului calitate preț. Am reușit să reducem rată spațiilor vacante ale Mercury cu 25%, iar câțiva potențiali chiriași au fost introduși de către DTZ Echinox, agenții noștri exclusivi pentru Mercury Logistics Park”, a declarat Mihai Plaesu, director comercial al AIG / Lincoln.

Parcul este situat la 20 km vest de centrul Bucureștiului, pe autostrada A1, principalul coridor care leagă România de vestul Europei.

Cele trei unități construite pe structură de oțel au o suprafață totală de 32.000 mp, cu înălțime de până la 11 m, având o podea cu o capacitate de încărcare de 5 tone pe mp.

În 2005, Grupul Dumagas a deschis primul centru logistic în București cu suprafața de 3.000 mp.

Dezvoltator activ în România din 2006, AIG / Lincoln a început colaborarea cu proprietarii Mercury Logistics Park în 2011. Compania americană AIG / Lincoln și-a reorganizat de curând afacerile în România și se concentrează în prezent pe servicii conexe legate de proprietate, în primul rând pe administrarea de imobile.

DTZ Echinox, parte a companiei globale de consultanță imobiliară UGL Group, este responsabilă de închirierea spațiilor disponibile din cadrul Mercury Logistics Park: începând de la unități de 2.000 mp și până la 13.000 mp de spații de depozitare ambientală, 2.000 mp de spații refrigerate și 1.500 mp de spații de birouri și alte spații auxiliare.