Home Logistics Ambalare Dunapack Packaging deschide a doua fabrică în România

Dunapack Packaging deschide a doua fabrică în România

Dunapack Packaging deschide a doua fabrică în România

Dunapack Packaging își extinde operațiunile în România. Compania va construi o nouă fabrică pentru producerea cartonului ondulat în București și va face modernizări la fabrica Dunapack Rambox, din Sfântu Gheorghe, urmând să atingă o capacitate anuală de producție de peste 300 milioane metri pătrați.

Producătorul a semnat un acord de cumpărare a unui teren de 11,5 hectare în Bolintin, unde va demara o construcție greenfield. Fabrica va avea o suprafață de 22.000 mp și va beneficia de dotări de ultimă generație pentru a putea oferi clienților soluții de ambalare “shelf ready”. Capacitatea anuală de producție a noii fabrici Dunapack va fi de 180 milioane metri pătrați.

De asemenea, unitatea de producție din Sfântu Gheorghe a grupului Prinzhorn își va crește capacitatea anuală, urmând să fie dotată cu noi echipamente de corugat, printat și tăiere.

Alexander Enzenberg, Managing Director al  Diviziei Packaging a Dunapack a declarat: “Noua investiție greenfield de lângă București ne oferă oportunitatea de întări poziția strategică a Rambox pe piața din România. Cu două fabrici în regiune vom putea să le furnizăm clienților noștri ambalaje de înaltă calitate, dar și un setup logistic unic.”