Home Logistics 3 PL Ekol Logistics se extinde și în Slovenia

Ekol Logistics se extinde și în Slovenia

Ekol Logistics se extinde și în Slovenia

Ekol Logistics își urmează planurile și strategia de a deveni unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice din Europa ce deține active proprii și deschide prima filială în Slovenia. Aceasta este a 15-a țară în care compania și-a dezvoltat propriile facilități.

„Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL si LTL, precum și servicii de depozitare și antrepozit pentru mărfuri. Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de-al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“ a declarat Miha Ulcar, Ekol Slovenia.

Noua companie a grupului, Ekol Slovenia va fi funcțională în cel mult două luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Referitor la strategia Ekol din următoarea perioadă, Wojciech Brzuska, General Manager Ekol Europa și membru în Comitetul Executiv, declară: „Ekol își va menține ritmul de creștere și în următoarea perioadă, când se va dezvolta în Republica Cehă, Spania, Iran și România. Avem încredere că serviciile Ekol vor deține un rol important și în extinderea afacerii clienților noștri din Slovenia. Depunem toată energia pentru ca brandul Ekol să inspire și să creeze valoare durabilă pentru și împreună cu clienții și partenerii noștri.”