Home Logistics COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING: gamă variată de servicii de logistică integrată pentru clienţii din România

COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING: gamă variată de servicii de logistică integrată pentru clienţii din România

COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING: gamă variată de servicii de logistică integrată pentru clienţii din România

COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING, agent al COSCO SHIPPING SPECIALIZED Carriers Co. Ltd, COSCO SHIPPING Bulk Co. Ltd. si COSCO Logistics Co. Ltd își extinde paleta de servicii și integrează în portofoliu servicii de logistică integrată.

Prin intermediul celor trei parteneriate încheiate cu firme cu capital românesc – Elvada Company în Lazu (Constanţa), Life Logistics în Agigea (Constanţa), și respectiv Rara Logistic în Bolintin Deal (Giurgiu), COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING oferă o gamă completă de servicii în zone cu intensă activitate logistică.

“Prin intermediul acestor 3 depozite, clienţii noștri au la dispoziţie aproximativ 20.000 mp de spaţiu pentru mărfuri paletizate sau nepalitizate, mărfuri alimentare la temperatură ambientală, mărfuri IMO / ADR sau mărfuri agabaritice.

Totodată, clienţii au acces la cele mai noi soluţii WMS, care pot fi integrate cu propriile sisteme IT și care oferă vizibilitate completă asupra stocurilor și operaţiunilor din depozit,” declară domnul Cătălin Petre, Director General Adjunct al COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING

Serviciile de logistică integrată în continuă expansiune

De la finalul anului trecut, COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING derulează o colaborare cu Miniso Home Romania, companie cu prezenţă atât în retail, cât și în e-commerce, oferindu-i servicii integrate de: transport pentru aprovizionare, recepţie marfă paletizată și nepaletizată, depozitare, pregătire comenzi pentru magazinele fizice și pentru platforma de e-commerce (picking, ambalare, etichetare, paletizare, înfoliere), distribuţie în regim de grupaj sau cu mijloace de transport dedicate către magazine.

Un alt proiect de succes este reprezentat de operaţiunile desfășurate pentru compania Yubei Steering System, cu preluarea, depozitarea și livrarea pieselor pentru un producător de automobile din România.

“Totodată, compania poate oferi servicii de depozitare în zona de port liber Constanţa Sud pentru clienţi externi. Astfel, un client din afara ţării poate depozita marfă de import descărcată la Constanţa, pe termen lung, fără a fi nevoit să efectueze formalităţile vamale, până în momentul în care găsește un cumpărător sau până când are cea mai bună oportunitate de vânzare a mărfii. Gestionăm tot lanţul logistic al componentelor, de la momentul descărcării containerelor la Constanţa până la livrarea “la ușa” beneficiarului”, precizează domnul Laurenţiu Horneţ, Manager de Operaţiuni în cadrul COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING.

De asemenea, COSCO ROMANIAN SHIPPING AND TRADING oferă servicii de încărcare /descărcare, manipulări ale mărfurilor în/ din containere, în incinta sau în proximitatea portului Constanţa, precum si servicii conexe de logistică în cele două depozite partenere din zonă: recepţie marfă, depozitare, ambalare, înfoliere, etichetare, distribuţie paletizată (LTL/FTL), servicii de survey. În viitor, compania va continua să își extindă atât gama de clienţi, cât și ponderea acestui nou serviciu în totalul cifrei de afaceri.