Home Logistics Depozitare Familia Albarosa achiziționează Aries Logistic Park din Turda

Familia Albarosa achiziționează Aries Logistic Park din Turda

Familia Albarosa achiziționează Aries Logistic Park din Turda

Afin Holding, companie deținută de familia Albarosa, achiziționează Aries Logistic Park din Turda, localitate situată în apropiere de Cluj-Napoca, unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România. Aceasta este una dintre cele mai mari tranzacții industriale și logistice din 2019, valoarea nefiind făcută publică. Proiectul, parțial dezvoltat, include aproape 60 de hectare de teren disponibile pentru dezvoltări ulterioare.

“Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vedere închirierii, pe o suprafață de 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate” a declarat Stefano Albarosa, partener Afin Holding.

Colliers International, companie lider global în domeniul consultanței imobiliare și al managementului investițiilor a fost consultantul imobiliar care a intermediat această tranzacție. Consilierea juridică a cumpărătorului a fost făcută de Moroianu & Asociații, firmă juridică românească, fondată în 1999, cu o experiență solidă și o reputație puternică în mai multe domenii: drept societar, tranzacții imobiliare, muncă și  managementul resurselor umane, fuziuni și achiziții, insolvență.

“Suntem încântați de succesul vânzării parcului industrial și logistic ARIES pentru clientul nostru și așteptăm cu interes continuarea dezvoltării acestui parc de către Afin Holding / AIC Real Estate în beneficiul pieței românești și a impactului asupra economiei locale și a comunității din Turda și Cluj.”a explicat Robert Miklo – Director Investment Services la Colliers International

Afin Holding investește în România din anul 1995 și deține în prezent mai multe companii în sectoarele Automotive, Imobiliar și Industrial. Divizia sa imobiliară, AIC RE, este unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte industriale și logistice, cu un portofoliu de peste 800.000 mp construiți, închiriați și vânduți până în prezent la mai mulți investitori strategici și financiari. Grupul angajează peste 500 de persoane în România.