Home Logistics Curierat și e-commerce FAN Courier implementează chatboții DRUID pentru o comunicare mai eficientă cu clienții

FAN Courier implementează chatboții DRUID pentru o comunicare mai eficientă cu clienții

FAN Courier implementează chatboții DRUID pentru o comunicare mai eficientă cu clienții

DRUID, singura companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, a semnat un parteneriat cu FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, pentru proiectarea și dezvoltarea unui chatbot cu scopul eficientizării și diversificării canalelor de comunicare cu clienții.

În prima fază a parteneriatului va fi lansat un chatbot de tip FAQ găzduit pe site-ul FAN Courier, dar care va fi accesibil și prin Facebook Messenger, ca un canal suplimentar de interacțiune cu clienții.
Ulterior, suportul va fi extins spre clienţii serviciului SelfAWB, care permite timp mai rapid de livrare, urmărirea statusului livrării pachetelor atât de către expeditor cât şi destinatar, precum şi importul şi urmărirea a multiple AWBuri în cadrul expediţiilor complexe de marfă.

„Fan Courier este constant în brandurile de top din Romania, o companie crescută cu multă pasiune, care a ştiut să se adapteze rapid schimbărilor pieţei. Comerţul on-line, unul din principalele motoare de creştere al industriei de curierat, a accelerat puternic în ultimele luni, pe fondul măsurilor impuse de suspendare temporară a activităţii multor retaileri. Ma bucur că ne parteneriem cu o companie matură, care după modernizarea flotei auto în 2019, iată că abordează şi o modernizare digitală în interacţiunea cu clienţii” declară Liviu Drăgan, CEO DRUID.

DRUID este singura companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Sutele de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

Printre clienții DRUID se numără Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Orange, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, Fan Courier, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.