Home Logistics Depozitare Combilift câștigă IFOY Award pentru Combi-CS

Combilift câștigă IFOY Award pentru Combi-CS

Combilift câștigă IFOY Award pentru Combi-CS

Producătorul irlandez de echipamente pentru manipularea mărfurilor Combilift a câștigat premiul IFOY Awards 2020 la categoria Warehouse Truck Lowlifter, pentru echipamente ușoare de depozit cu inovativul model de stivuitor electric cu operator pedestru Combi-CS.

Combi-Cs este singurul stivuitor cu operator pedestru care poate opera pe un culoar de depozit pentru reach truck, pentru economie de spațiu și productivitate în depozitare și manipulare. Echipamentul este echipat cu o manetă reglabilă multi-direcțională, o caracteristică unică, patentată internațional de către producătorul irlandez. Acesta permite mutarea manetei către stânga sau dreapta unității pentru a poziționa roata din spate a echipamentului, în timp ce îi permite operatorului să rămână în cea mai sigură poziție – într-o parte și nu în spate, ca în cazul altor stivuitoare de acest tip. Astfel, operatorul are vizibilitate maximă asupra încărcăturii și a mediului din jurul său și în același timp, asigură siguranță deplină în zonele unde s-ar putea afla alți oameni.

În acest an, ceremonia IFOY Awards s-a desfășurat în format online pe 13 iulie 2020. Juriul format din experți și jurnaliști din 19 țări a testat echipamentele de la toate categoriile și le-a evaluat din punct de vedere al tehnologiei, deisgnului, ergonomiei, siguranței, sustenabilității și beneficiilor aduse clienților. Modelul Combi-CS a fost caracterizat de către unii dintre membrii juriului drept “un echipament compact extrem de inteligent ce aduce valoare adăugată clienților când vine vorba de operarea pe culoare înguste și siguranță în medii cu spațiu redus. Este o soluție ce se concentrează pe nevoie clientului cu un nivel de relevanță ridicată pentru piață.”

 

Din partea întregii echipe Combilift, sunt încântat să primesc acest premiu IFOY 2020 și sunt mândru că juriul a recunoscut valoarea acestui produs inovator pentru sectorul intralogisticii. Acesta este cel de-al treizecilea premiu pentru industrie pe care Combilift l-a câștigat pentru  produsele și servicii sale, astfel că este încă un motiv în plus de celebrare” a declarat Martin McVicar, CEO și Co-Fondator Combilift.