Home Companii Farmexim a ales Volvo Trucks pentru extinderea flotei de autovehicule

Farmexim a ales Volvo Trucks pentru extinderea flotei de autovehicule

Farmexim a ales Volvo Trucks pentru extinderea flotei de autovehicule

Compania importatoare şi distribuitoare de medicamente Farmexim a achiziţionat recent 6 autovehicule din gama medie produse de Volvo Trucks, pentru distribuţia la nivel naţional.

Noile autocamioane Volvo FL vor fi folosite pentru transportul de produse farmaceutice de la noul centru logistic al companiei aflat în Baloteşti către centrele de distribuţie regionale.

“Am ales modelul Volvo FL pentru caracteristicile sale constructive şi structurale care îl fac uşor de utilizat şi de întreţinut. De asemenea, capacitatea sa de transport corespunde strategiei noastre de dezvoltare logistică. La începutul anului am inaugurat un nou centru în Baloteşti, în urma unei investiţii de 16 milioane de euro, iar în următoarea perioadă planificăm şi extinderea spaţiului alocat depozitului de la Timişoara”, a declarat Ovidiu Buluc, Director General Farmexim.

Volvo FL de 12 tone, cel mai mic model din gama de camioane produse de Volvo Trucks, dispune de un motor Euro 6 de 8 litri şi o putere de 250 CP și este ideal pentru distribuţia urbană. Transmisia automatiză I-Sync cu 6 trepte de viteză oferă atât silenţiozitate, dar şi operare confortabilă şi în siguranţă. Autocamioanele sunt echipate cu suprastructuri tip izotermă, cu o capacitate de 37 mc şi dotate cu agregat frigorific reversibil ce poate menţine o temperatură constantă între -20 şi 25 grade Celsius indiferent de temperatura din exterior, pentru a permite transportul medicamentelor ce necesită condiţii speciale de temperatură, cum ar fi vaccinurile (2-8 grade).