Home Logistics 3 PL FM Logistic își consolidează serviciile de distribuție

FM Logistic își consolidează serviciile de distribuție

FM Logistic își consolidează serviciile de distribuție

Furnizorul francez de servicii logistice, FM Logistic și-a reorganizat operațiunile logistice în Europa Centrală pentru a-și consolida serviciul de distribuție la nivel global.

Astfel, în vederea consolidării poziției în Europa Centrală, compania a decis să creeze două noi zone geografice, prima fiind formată din Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia, iar cea de-a doua din România și Balcani.

În aceste țări, FM Logistic are deja o poziție foarte bună, reunind peste 20 de platforme logistice, 4.700 de angajați și o cifră de afaceri anuală ce depășește pragul de 200 milioane euro.

Noua structură va consolida serviciile de distribuție din mai multe țări, optimizând logistica și managementul stocurilor pentru clienții FM Logistic.

Prima zonă va fi condusă de către Piotr Sukiennik, în timp ce Cătălin Olteanu se va afla în fruntea zonei formată din România și Balcani. Cei doi îi vor raporta lui Christophe Menivard, Membru al Comitetului Executiv FM Logistic și Managing Director Europa Centrală și de Est.