Home Companii Steder România, membru exclusiv al Worldwide Project Consortium

Steder România, membru exclusiv al Worldwide Project Consortium

Steder România, membru exclusiv al Worldwide Project Consortium

Steder Group Logistics SRL este cel mai nou membru al rețelei de forwarderi în domeniul logisticii proiectelor speciale WWPC, reprezentând exclusiv România în acest grup de elită. Cu sediul în Constanța, Steder Group Logistics a fost fondată în urmă cu trei ani de către Steder Group B.V., un membru important al rețelei.

Steder Romania le oferă clienților din zona Mării Negre o gamă complete de servicii logistice precum logistică pentru proiecte speciale, transport agabaritic, servicii end-to-end pentru industria de petrol și gaze, depozitare și servicii de freight forwarding, curse charter în toată lumea, dar cu focus pe zona Dunării, Mării Negre și Mării Caspice, monitorizare cargo, servicii de shipping și transbordare, etc.

Worldwide Project Consortium a luat naștere în 1998 cu scopul de a aduce sub aceeași umbrelă companii independente de pe segmentul logisticii proiectelor speciale. Astăzi, rețeaua numără 87 de membri în Africa, Asia, Australia, America și Europa și este un brand recunoscut printre companiile ce activează în domeniu.