Home Logistics 3 PL Furnizorul de servicii logistice Arcese a deschis un nou depozit la Cluj

Furnizorul de servicii logistice Arcese a deschis un nou depozit la Cluj

Furnizorul de servicii logistice Arcese a deschis un nou depozit la Cluj

Furnizorul de servicii de transport și logistică Arcese a deschis în luna mai un nou depozit la Cluj pentru a răspunde cererii tot mai mari de servicii logistice integrate pe piața din România.

Depozitul dezvoltat de WDP are peste 4.000 mp, 6 rampe încărcare/descărcare și a fost construit pentru a asigura un consum redus de energie. Clădirea este certificată EDGE (Excellence în Design for Greater Efficiencies), confirmând amprenta redusă de carbon chiar și în timpul construcției.

Facilitatea clasa A vine să completeze activitatea depozitului deja existent în cadrul Parcului Logistic Nervia din zona Apahida. Noul depozit va fi dedicat în special manipulării produselor alimentare grație certificării UNI EN ISO 22000:2018 HACCP.

Din punct de vedere al capacității, sistemele de depozitare și manipulare moderne permit grupului să ofere soluții cu valoare adăugată și să gestioneze o mare varietate de paleți, reorganizând în același timp sistemul de stocare și fluxul.

„Strategia noastră urmărește extinderea gamei de servicii oferite în toată țara și garanția de rapiditate, calitate și fiabilitate oferite clienților noștri, cerințe care au fost întotdeauna esențiale pentru Arcese. Obiectivul pentru viitor este să pătrundem în noi sectoare, cum ar fi automotive, FMCG și livrare la domiciliu. În ultimii zece ani, am investit semnificativ prin crearea de noi locuri de muncă și a unui mediu de lucru modern, sigur și pozitiv”, spune Marius Buturoagă, Country Manager Arcese România.

Grupul Arcese este prezent în România din 2011 – anul deschiderii primei sucursale din Cluj-Napoca, urmată de cea de la București în 2017.  Compania oferă servicii de transport terestru (rutier și intermodal), de logistică și grupaj.