Home Industrial GTK deschide la Craiova prima fabrică din Sud-Estul Europei

GTK deschide la Craiova prima fabrică din Sud-Estul Europei

GTK deschide la Craiova prima fabrică din Sud-Estul Europei

Grupul englez GTK a ales Craiova pentru deschiderea primei sale unități de producție în afara Marii Britanii.

John Morath, Managing Director GTK, a subliniat “Aceasta este o investiție importantă pentru GTK și este o urmare firească a dezvoltării continue a companiei. Noua unitate ne va permite să ne extindem amprenta globală și înseamnă că le vom putea oferi clienților acutali și noilor clienți un număr mai mare de produse. Ne extindem baza de clienți la nivel european și ne concentrăm pe piața din Germania, iar această nouă fabrică va crește cu siguranță nivelul serviciilor în această regiune.”

Fabrica din Craiova are o suprafață de 450 mp, cu opțiunea de extindere până la 2.000 mp și va produce ansamble de cabluri și cutii de protecție, ce vor fi folosite atât în industria militară, cât și în cea automotive și medicală.

Steve Robinson, Director Operațiuni GTK, a declarat “Această nouă unitate are exact aceleași capabilități de producție pe care le deținem în Marea Britanie și va utiliza procese de producție, planificare, calitate și colectare a datelor identice. Utilizarea acelorași sisteme software ne va permite să fim extrem de agili în modul în care răspundem cerințelor clienților. De asemenea, ne va permite să fim foarte eficienți din punct de vedere al costurilor.”