Home Logistics Depozitare HELL ENERGY a inaugurat noul depozit logistic din Ungheni

HELL ENERGY a inaugurat noul depozit logistic din Ungheni

HELL ENERGY a inaugurat noul depozit logistic din Ungheni

Compania de băuturi energizante HELL ENERGY a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din Ungheni, județul Mureș. Investiția demarată la începutul anului 2022 se ridică la 18 milioane de euro. 

Noua investiție face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piața locală, cu peste 49,1% cotă de piață și 85% distribuție numerică. Odată cu noul depozit logistic HELL ENERGY își va dezvolta capacitatea de distributie și va eficientiza comenzile, prin reducerea timpului de livrare către partenerii-distribuitori de pe întreg teritoriul României.

“După 17 ani de activitate pe piața locală, a venit momentul să ne extindem și să eficientizăm capacitatea de depozitare și distribuție, dar suntem fericiți și să avem propriul sediu pentru echipa locală. În perioada viitoare ne pregătim pentru extinderea produselor din gamele HELL ICE COFFEE și XIXO pe piața din România”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România

Pe lângă contribuția la dezvoltarea economică a regiunii și reconfirmarea angajamentului companiei pentru piața și comunitatea locale, investiția HELL ENERGY din Ungheni, va oferi tinerilor din zonă posibilitatea de a se forma și descoperi profesional, pe măsura dezvoltării regionale a business-ului. În cadrul HELL ENERGY România, noua investiție va genera noi locuri de muncă, la care se vor adăuga cele create pe orizontală.

Proiectul recent încheiat este format dintr-o clădire de birouri cu o suprafață de 3.800 mp și o hală de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți, din care vor fi efectuate livrări către aproape 200 de parteneri-distribuitori HELL ENERGY din toată țara.

În 2022, HELL ENERGY a avut un volum de vânzări în creștere cu 20% față de 2021, raportat la întregul portofoliu de produse (HELL ENERGY, Swiss Laboratory, XIXO, HELL ICE COFFEE). HELL ENERGY a generat în 2022 o cifră de afaceri de 64 milioane de euro pe piața din România.