Home Intermodal Hupac lansează un serviciu optimizat între Ploiești și Vestul Europei

Hupac lansează un serviciu optimizat între Ploiești și Vestul Europei

Hupac lansează un serviciu optimizat între Ploiești și Vestul Europei

Începând cu săptămâna 1/2021, operatorul de transport combinat Hupac lansează un serviciu shuttle între Europa de Vest și România.

Noul serviciu de transport feroviar oferă timpi de tranzit rapizi și mai multe conexiuni cu rețeaua Hupac.

Serviciul conectează terminalul Intermodal Services din Ploiești (România) cu Duisburg, Rotterdam, Ludwigshafen, Antwerp și Vienna, cu conexiuni mai bune către Italia, Spania și Franța. În prezent este programată o plecare pe săptămână în fiecare direcție. Timpul de tranzit este de 6 zile pentru Rotterdam, Duisburg, Antwerp și Busto și de 5 zile pentru trenurile din ViennaCont și Ludwigshafen.

Hupac va opera dintr-un nou terminal feroviar în Budapesta de la începutul lunii ianuarie 2021.

Operatorul de transport combinat de marfă va schimba terminalul BILK, ultima plecare înregistrându-se pe data 5 ianuarie, cu terminalul de containere Metrans.

Plecările din hub-ul feroviar Metrans vor începe pe data de 6 ianuarie 2021. Această modificare va permite Hupac să își crească afacerile în Ungaria mulțumită unei noi capacități deciate a terminalului în Budapesta. Metrans oferă conexiuni cu Vienna WienCont, Rotterdam Botlek și C.Ro Ports, Ludwigshafen KTL, Duisburg DIT, precum și conexiuni către Italia, Turcia, Spania și Franța.