Home Logistics Depozitare Linde Roadster primește premiul german de design 2019

Linde Roadster primește premiul german de design 2019

Linde Roadster primește premiul german de design 2019

Stivuitorul Linde Roaster a primit prestigiosul premiu german pentru design, impresionând membrii juriului prin designul atractiv și vizibilitatea extraordinară. Membrii juriului au selectat versiunea îmbunătățită a seriei de succes Linde E20-E35, ca fiind unul dintre câștigătorii categoriei vehicule utilitare. Experții au selectat produse de ultimă generație cu o calitate excepțională a designului, un punct de referință în domeniul designului.

Conceptul unic al Linde Roadster a provocat o revoluție în construcția stivuitoarelor când a debutat în 2016. Prin modificări de proiectare speciale, dezvoltatorii de la Linde Material Handling au reușit să elimine complet nevoia de a avea stâlpul obișnuit în formă A: forțele de ridicare sunt absorbite și direcționate spre spate prin intermediul cadrului de protecție al plafonului. Datorită acestei soluții creative, operatorii stivuitoarelor Linde Roadster se bucură de o vizibilitate aproape nelimitată, ceea ce face munca lor nu doar mult mai ușoară, dar și mult mai sigură. Acesta este exact modul în care juriul de la Premiile Germane pentru Design a justificat premiul și a numit stivuitorul unic în industrie, un “Câștigător” în categoria Vehicule utilitare. Înainte de a acorda distincția, experții în design internațional din domeniul afacerilor, al științei și al industriei au examinat în jur de 5.400 de înscrieri.

“Suntem încântați să primim acest premiu special. Aceasta arată că este absolut util să păstrăm provocările deja existente și, în interesul clienților noștri, să dezvoltăm noi direcții care oferă o valoare adăugată clară în manipularea materialelor”, subliniază Christophe Lautray, Chief Sales Officer, Linde Material Handling. Pentru stivuitorul Linde Roadster, acesta este al doilea premiu de top din acest an: în ianuarie, acest model special a câștigat premiul “Observeur du design 2018” oferit de APCI.