Home Logistics Ambalare LPR se extinde în România

LPR se extinde în România

LPR se extinde în România

LPR-La Palette Rouge (o divizie a Euro Pool Group) deschide o nouă filială în România pentru a-și consolida prezența europeană și pentru a-și sprijini clienții care utilizează serviciile de închiriere a paleților roșii în operațiunile de eficientizare a lanțurilor de aprovizionare.

Noua reprezentanță în România se adaugă celor 8 filiale deja existente ale LPR la nivel european și va permite companiei să răspundă cerințelor unui număr tot mai mare de clienți din Europa de Est.

Această nouă locație va permite LPR să satisfacă cerințele unui număr tot mai mare de clienți din Europa de Est.  „Ambiția noastră este să ne dezvoltăm rapid poziția în întreaga regiune. Datorită amplasării geografice, Europa de Est joacă un rol strategic în expansiunea internațională a LPR și în cea a clienților noștri. Trebuie să îi putem sprijini în dezvoltarea lor și să le oferim aceeași calitate a serviciilor oriunde s-ar afla,” a declarat Xavier GOUBE, Director General al diviziei LPR.

Formatele de paleți ale LPR au fost create pentru a răspunde cerințelor industriei de bunuri de larg consum. Paleții LPR sunt acceptați de retailerii și distribuitorii europeni, fiind adaptați și pentru sistemele automate de depozitare.

„România este una dintre cele mai mari economii din regiunea Europei Centrale și de Est și o țară cu un mare potențial pentru LPR de a-și extinde serviciile de închiriere paleți. LPR va putea profita de parteneriatele sale cu principalele lanțuri de retail din România, dar și cu producători internaționali și locali de FMCG care își desfășoară activitatea în România, pentru a crește dinamic în anii următori,” adaugă Andrei Nicolae, Commercial & Asset Manager LPR în Romania.

În 2019, LPR anunța dezvoltarea unei echipe de suport pentru clienții din Europa Centrală și de Est, numindu-l responsabil de România și Bulgaria pe Andrei Nicolae, răspunând în acest fel cerințelor clienților din regiune.