Home Logistics Ambalare Gabriel Ivan numit la conducerea subsidiarelor CHEP din România și Bulgaria

Gabriel Ivan numit la conducerea subsidiarelor CHEP din România și Bulgaria

Gabriel Ivan numit la conducerea subsidiarelor CHEP din România și Bulgaria

Grupul logistic CHEP, lider în servicii de furnizare a paleților reutilizabili pentru piața europeană a serviciilor logistice, anunță numirea lui Gabriel Ivan pe poziția de Country General Manager pentru România și Bulgaria, după trei ani de la preluarea conducerii executive a subsidiarei locale.

În noul rol, Gabriel Ivan va susține dezvoltarea procesului de colaborare și optimizare a pieței logistice din Bulgaria și creșterea subsidiarei CHEP, pentru a consolida poziția de lider a companiei pe piața regională de logistică.

Gabriel Ivan va coordona operațiunile comerciale și precum și activitățile de logistică și achiziții pentru ambele entități, prezente pe piața Europei de Sud-Est din 2012.

Ambele piețe au un context economic și condiții de dezvoltare similare, deci ne propunem să consolidăm poziția CHEP ca furnizor preferat de producători și retaileri la nivel regional, atunci când vorbim de managementul eficient al paleților și de operațiuni de distribuție prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce creștere sănătoasă pentru fiecare actor din lanțul de aprovizionare,” a declarat Gabriel Ivan.

România este una dintre piețele cu cea mai mare creștere din rețeaua europeană a grupului logistic. Subsidiara locală a raportat venituri totale de 117 milioane RON (29,5 milioane USD) la 31 decembrie 2020, menținând un avans anual de două cifre în pofida mediului economic volatil. Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale și internaționale din sectorul FMCG românesc, care utilizează paleții CHEP pentru a reduce costurile și amprenta de carbon a lanțului de aprovizionare.

CHEP Bulgaria este lider în furnizarea de servicii de închiriere a paleților reutilizabili la nivelul pieței locale, cu o bază actuală de clienți care depășește 200 de companii din FMCG și venituri totale de 3,69 milioane USD la sfârșitul anului trecut.

Modelul circular de business CHEP implică închirierea de paleți reutilizabili către producători și distribuitori, care beneficiază în comun de costuri mai scăzute și de scăderea impactului de mediu la nivelul lanțului de distribuție, comparativ cu opțiunea tradițională de achiziție și management al unui stoc propriu de paleți.