Home Automotive Mioara Brașoveanu este noul Vicepreședinte Comercial pentru Business-ul Electrificare al ABB România

Mioara Brașoveanu este noul Vicepreședinte Comercial pentru Business-ul Electrificare al ABB România

Mioara Brașoveanu este noul Vicepreședinte Comercial pentru Business-ul Electrificare al ABB România

Mioara Brașoveanu a preluat funcția de Director Executiv, Vicepreședinte Comercial, Electrificare ABB România începând cu data de 15 octombrie 2023, succedându-i lui Erhan Savas care a activat patru ani în România.

Mioara Brașoveanu s-a alăturat echipei ABB în anul 2006 ocupând diverse roluri de înaltă responsabilitate în cadrul companiei.

„Vom continua să ne angajăm să adăugăm valoare pentru clienții noștri și să îi sprijinim în transformarea digitală, pe drumul lor către un viitor sigur, inteligent și durabil, cu soluții care conduc la creșterea eficienței, economisirea resurselor și promovarea progresului.”- a declarat Mioara Brașoveanu.

Mioara deține o diplomă în Inginerie Energetică și un Master în Eficiența Energetică a Clădirilor de la Universitatea Politehnică din București, precum și un MBA în domeniul Management General de la CNAM Paris (în colaborare cu Academia de Studii Economice, București).

ABB operează în România prin patru domenii de business: Electrificare, Robotică și Automatizări, Acționări Electrice și Automatizare de Proces.

Business-ul Electrificare reprezintă principalul domeniu de afaceri din România, care sprijină clienții și partenerii ABB să implementeze electrificarea, de la sursa de producere a energiei până la consumatorul final, punând la dispoziția acestora soluții complete ABB de joasă și medie tensiune pentru conectarea, protecția, controlul și măsurarea unei game largi de sisteme electrice care acoperă toate industriile majore, inclusiv sectorul rezidențial.

În domeniul E-mobility, ABB oferă clienților săi din România o gamă extinsă de soluții de încărcare pentru vehicule electrice, începând de la încărcătoare de 3,7 kW, până la cele rapide de 600 kW pentru autovehiculele electrice, dar și pentru încărcarea rapidă a autobuzelor și camioanelor electrice.