Home Logistics Depozitare MSL Logistic își extinde depozitul din CTPark Chitila

MSL Logistic își extinde depozitul din CTPark Chitila

MSL Logistic își extinde depozitul din CTPark Chitila

Dezvoltatorul și proprietarul de spații logistice și industriale CTP continuă parteneriatul pe termen lung cu MSL Logistic, companie care oferă servicii pentru sectorul farmaceutic.

CTP și MSL Logistic colaborează deja de peste 10 ani. Inițial, MSL Logistic a închiriat o suprafață de 1.800 mp, și-a dublat suprafața de depozitare la aproximativ 3.500 mp în 2017, urmând ca în 2021 să se extindă până la 8.500 mp spații de depozitare în CTPark Chitila, pe fondul creșterii cu peste 75% a volumelor de produse distribuite.

MSL Logistic asigură distribuția de produse farmaceutice la nivel național, astfel că spațiul de depozitare a fost special amenajat și personalizat de către dezvoltator pentru a răspunde nevoilor companiei. Echipele dedicate de project manageri CTP au lucrat rapid și eficient pentru a livra spațiului conform calendarului stabilit, astfel încât MSL Logistic să nu aibă nici o sincopă din punct de vedere operațional.

Depozitul dispune de un sistem de monitorizare permanentă a temperaturii și umidității, cameră frigorifică care asigură temperaturi constante între 2 °C și -8 °C, temperatura din depozit este controlată între 15 °C  si 25 °C , 2 generatoare externe care intră în funcțiune la doar o secundă de la momentul întreruperii energiei electrice și spații special amenajate pentru activitățile de producție parțială de medicamente. Spațiul de depozitare cu temperatură controlată are o capacitate de 12.000 de paleți, iar camera frigorifică are o capacitate de aproximativ 300 de paleți, existând, de asemenea, și spații cu un regim special de securitate dedicate pentru depozitarea produselor stupefiante.

Suntem o companie care pune pe primul plan nevoile clienților săi și de fiecare dată oferim soluții personalizate, adaptate specificului afacerii fiecărui partener. Astfel am reușit să construim relații durabile pe termen lung, cum este cea cu MSL Logistic, care, acționând în domeniul farmaceutic, trebuie să respecte o serie de norme și reglementări foarte stricte pentru depozitarea și transportul produselor. Ne bucurăm că în ultimii 10 ani MSL Logistic ne-a acordat încrederea lor și a ales nu doar să rămână alături de noi, cât și să extindă spațiul pe care îl închiriază și avem convingerea ca parteneriatul nostru va continua și în viitor”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager CTP România.

 „Siguranța și condițiile de depozitare sunt extrem de importante pentru noi și pentru sectorul din care facem parte, de aceea ne bucurăm că am găsit un partener de încredere, care a putut să ne ofere condițiile necesare și să se adapteze nevoilor noastre, cât și să aibă capacitatea de a ne pune la dispoziție spațiul de care avem nevoie pentru dezvoltare. Suntem parteneri de încredere pentru clienții noștri, companii producătoare de medicamente multinaționale, dar și de la nivel local. Și cu furnizorii noștri construim relații pe termen lung, de aceea pentru noi relația cu CTP este foarte importantă și ne bucurăm că am reușit să ne dezvoltăm împreună în ultimii 10 ani” a declarat Nicu Musat, General Manager MSL Logistic Services.

 CTP Park Chitila este situat pe centura București, cu acces direct din Centura, și dispune de o suprafață construită de 48.000 mp și o posibilitate de extindere de peste 11.500 mp. Marea infrastructură locală îl face una dintre cele mai bune locații de depozitare din România și oferă un potențial mare pentru dezvoltarea ulterioară. Parcul are în prezent un grad de ocupare de peste 90%, furnizând servicii logistice unor companii precum  RTC, Europharm  și MSL Logistic. Una dintre cele mai apreciate facilități ale parcului este accesul la transportul public in comun.