Home Companii Nou director de vânzări şi marketing la Gebrüder Weiss România

Nou director de vânzări şi marketing la Gebrüder Weiss România

Florin Cârmaciu a preluat funcţia de vânzări şi marketing în cadrul companiei austriece de transport şi logistică Gebrüder Weiss România.
Noul director va răspunde de coordonarea activităţilor de vânzări şi marketing al celor 8 filiale Gebrüder Weiss în România şi de implementarea politicilor companiei care va continua proiectele de investiţie ale grupului austriac pe plan naţional.
Florin Cârmaciu are o experienţă de aproximativ 6 ani în domeniul vânzărilor dobândită în cadrul companiei TNT România unde a ocupat succesiv poziţiile de Account Manager pentru Bucureşti şi Branch Manager al filialei din Ploieşti.
Gebrüder Weiss este prezentă în România încă din anul 1994 şi reprezintă cea mai mare companie austriacă de familie în furnizarea soluţiilor logistice şi de transport.
Compania oferă soluţii integrate de logistică precum şi o gamă completă de servicii de transport rutier internaţional sau domestic în regim de grupaj, camioane complete sau parţiale, transport feroviar, aerian sau maritim. Serviciile de transport rutier se bazează pe infrastructura naţională a GW prin platforma logistică proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate în Bucureşti, Arad, Cluj, Craiova, Bacău şi Sibiu.