Home Companii Octavian Bădescu, fondatorul Sameday Courier, preia conducerea diviziei de curierat rapid a Poștei

Octavian Bădescu, fondatorul Sameday Courier, preia conducerea diviziei de curierat rapid a Poștei

Octavian Bădescu (37 de ani), fondatorul Sameday Courier, una dintre cele mai mari companii din curierat de pe piața locală, va ocupa o funcție de management în cadrul Poștei Române, cel mai probabil va conduce divizia de curierat rapid (Sucursala Servicii Express), potrivit unui e-mail trimis către angajați în care precizează că se alătura companiei din această săptămân㠀œpentru următorii ani”, scrie Wall-Street.ro.

El va fi numit la conducerea diviziei de curierat rapid a Companiei Naționale Poșta Română, mai exact la Sucursala Servicii Express, potrivit unor surse din piață.

Antreprenorul Octavian Bădescu, fondator Sameday, a ieșit pe 22 aprilie 2013 din acționariatul firmei înființate în 2007. Lucian Baltaru, care pînă în prezent a fost acționar minoritar și a condus executiv Sameday Courier, a devenit acționar unic al companiei.

”Ieșirea din Sameday Courier a venit într-o perioadă optimă pentru mine având în vedere oportunităţile de viitor. Îmi propusesem să fac exit până în 2015 pentru a mă putea implica și în alte proiecte pe care le am în vedere. Cred că în România se pot face multe schimbări în bine. Ies din Sameday Courier pentru că am ocazia de a face o astfel de schimbare, chiar în zona mea de expertiză. Sunt convins că proiectul Sameday Courier își va continua evoluția și că va fi un succes și pe mai departe”, a comentat antreprenorul Octavian Bădescu, fondator al Sameday Courier.

Sameday Courier este un business de nișă în curieratul românesc, fiind prima companie specializată pe livrările în aceeași zi la nivel local, național și internațional. Compania a fost fondată în anul 2007 și a înregistrat o cifră de afaceri de 5 milioane lei la finalul anului 2012.

În zona medicală, Sameday Courier a livrat în 2012 peste 40 de tone de medicamente.