Home Industrii Parteneriat DB Schenker și SkyCell: Soluții de temperatură controlată pentru transportul vaccinurilor și medicamentelor esențiale

Parteneriat DB Schenker și SkyCell: Soluții de temperatură controlată pentru transportul vaccinurilor și medicamentelor esențiale

Parteneriat DB Schenker și SkyCell: Soluții de temperatură controlată pentru transportul vaccinurilor și medicamentelor esențiale

DB Schenker a semnat o înțelegere cu SkyCell, care-i permite să-și îmbunătățească soluțiile de logistică a vaccinurilor cu o flexibilitate suplimentară prin noul serviciu DB SCHENKERlife +.

Cu sediul în Elveția, SkyCell produce cutii cu temperatură controlată pentru transportul aerian de marfă, destinate utilizării pe lanțurile de aprovizionare farmaceutice care pot menține temperaturi interne de până la -80°C până la -15°C timp de minimum cinci zile și temperaturi de + 2°C până la + 8°C și + 15°C până la + 25°C pentru mai mult de opt zile. Ca parte a noului parteneriat cu SkyCell, portofoliul de servicii al DB Schenker este extins printr-o soluție suplimentară de ambalare fiabilă pentru transportul produselor farmaceutice esențiale, cum ar fi vaccinurile împotriva Covid-19, la nivel global.

Logistica este esențială în încercarea de a depăși pandemia și DB Schenker transportă deja vaccinuri Covid-19 în întreaga lume. Cu acest acord, îmbunătățim portofoliul existent de servicii logistice legate de asistență medicală, cu o capacitate și mai mare pentru clienții noștri pentru distribuția la scară largă a vaccinurilor la nivel global. Prin SkyCell, am găsit un partener excelent în acest efort de a oferi o înaltă calitate la nivel global”, spune Thorsten Meincke, membru al consiliului global pentru transportul aerian și maritim la DB Schenker.

SkyCell oferă soluții de ambalare hibride, care permit transportarea eficientă a vaccinurilor și a altor produse farmaceutice în zonele în care nu există o infrastructură de transport și depozitare la temperatură controlată adecvată.

Cutiile permit transportul la diferite grade și pot menține temperaturile fără a fi nevoie de energie electrică mai mult de opt zile. Acest timp poate fi prelungit prin reîncărcare într-un mediu răcoros. Pentru ambalajele SkyCell de -80°C până la -60°C și -30°C până la -15°C, durata de funcționare este de minimum cinci zile.

„Pe măsură ce continuăm să navigăm împreună în acest moment dificil, ne-am angajat să ne ajutăm partenerii să își atingă obiectivele și să ne asigurăm că aceste medicamente vitale sunt transportate într-un mod sigur și în timp util. La livrarea produselor farmaceutice vitale, nu există loc pentru erori, iar containerele noastre vor ajuta la asigurarea sosirii acestor vaccinuri într-un mod sigur. Suntem încântați să colaborăm cu DB Schenker pentru a contribui la îmbunătățirea logisticii vaccinurilor și a lanțului de aprovizionare în această luptă împotriva Covid-19”, susține Richard Ettl, CEO SkyCell.

În funcție de dimensiunea recipientului, fiecare poate transporta 30.000 până la 60.000 de flacoane de vaccin. Prin utilizarea de materiale ușoare, ecologice, tehnologia permite eficiență și reutilizare, susținând în același timp ambițiile de durabilitate ale DB Schenker. În plus, soluția de ambalare absoarbe șocurile și are o ușă dublă pentru a preveni deteriorarea cauzată de umiditate.