Home Automotive Primii speakeri confirmați la AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2018

Primii speakeri confirmați la AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2018

Primii speakeri confirmați la AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2018

Cătălin Mutu – Logistics Manager, Adient Ploiești; Noemi Crisan – Logistics Manager, Kromberg&Schubert România Me și Cornelia Heumann – Head of Logistics, ContiTech România sunt primii speakeri confirmați în cadrul celei de-a treia ediții a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT.

Evenimentul va avea loc pe 1 și 2 martie la Hotel Ramada Sibiu și va imbina o abordare tradițională, cu prezentări clasice, dar și studii de caz dinamice, analize detaliate și discuții față în față cu reprezentanții cheie din industrie, precum și o puternică prezență internațională, AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT devine unul dintre cele mai importante evenimente B2B dedicat logisticii și supply chain managementului în industria automotive din Europa de Est.

Subiecte cheie

  • O nouă eră în supply chain pentru industria automotive? Industria automotive – un dezacord între cerere și ofertă? Care va fi evoluția piețelor din Europa Centrală și de Est pe termen mediu?
  • Logistica în fabrică – noi sinergii în industria automotive
  • Securitate și cibersecuritate – noul val de provocări în producția automotive
  • Optimizări logistice la linia de producție. Îmbunătățirea comunicării pe orizontală între producție și logistică
  • Hot-spots: potențiale clustere pentru dezvoltarea producției de componente

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT creează un mediu potrivit pentru discuții libere și schimb de idei, reunind:

  • Factori de decizie ai companiilor producătoare: directori de logistică, supply chain manageri, directori operaționali, directori de producție, directori de resurse umane etc.
  • Factori de decizie din sfera furnizorilor de servicii: logistică, case de expediții, companii de transport, furnizori de echipamente de manipulat marfă, sisteme informatice, ambalare, real estate, etc.

Pentru detalii legate de înscriere şi modalități de promovare în cadrul evenimentului, contactați: madalina@intermodal-logistics.ro sau office@arilog.ro.

Organizatori: Intermodal&Logistics și ARILOG.