Home Intermodal Problemele pieței de transport discutate în conferința “Transport 4.0”

Problemele pieței de transport discutate în conferința “Transport 4.0”

Problemele pieței de transport discutate în conferința “Transport 4.0”

Trans.eu, alături de International Alexander organizează pe 11 mai la Brașov Conferința “Transport 4.0”. Evenimentul este dedicat tuturor reprezentanților industriei de transport rutier de mărfuri din România și integrează într-o singură zi sesiuni de conferințe, seminar, expoziție, networking, dezbateri și o cină de afaceri alături de reprezentanți ai pieței.

Reprezentanți ai asociațiilor de transportatori, precum și oameni cu o vastă experiență în industrie, doresc să inițieze o dezbatere pe noile reglementări legislative, să analizeze situația curentă a șoferilor din industrie și să găsească împreună cu invitații soluții eficiente pentru o dezvoltare durabilă a pieței autohtone de transporturi.

Pe lângă dezbaterile problemelor momentului, invitații vor participa și la un seminar ce abordează evoluția tehnologică, ce impacteaza în mod direct transportul rutier de mărfuri. În plus, la eveniment vor fi prezenți furnizori de produse și servicii ce promit soluții inovatoare pentru companiile de transport și expediții.

Informații suplimentare puteți obține de la:

E-mail: conferinta@trans.eu

Telefon: 0735.582.131