Home Logistics 3 PL Raben a deschis un nou hub în Sibiu

Raben a deschis un nou hub în Sibiu

Raben a deschis un nou hub în Sibiu

La un an de la intrarea pe piața locală, Raben Logistics Romania a deschis cel de-al patrulea depozit în România, la Sibiu. Depozitul are o suprafață de 5.400 mp de spațiu dedicat activităților de cross-dock și 40 de angajați.

“Am ales Sibiu, după București, Arad și Cluj-Napoca, pentru a deschide un nou site datorită poziției sale centrale care contribuie la eficientizarea livrărilor și a infrastructurii între site-uri.

Depozitul din Sibiu este localizat în apropierea aeroportului în parcul industrial pe care îl folosim frecvent ca punct de oprire peste noapte pentru camioanele noastre. Ne dorim să ne respectăm promisiunea și să le oferim clienților noștri un serviciu de livrare în 24 de ore și de aceea prezența noastră în Sibiu este crucială” a declarat Valentin Storoj, Managing Director Raben Logistics Romania.

Noul depozit va deservi clienții companiei și le va oferi servicii de transport național și internațional, având o zonă de 1.100 mp dedicată cu patru rampe de încărcare și șapte angajați.

“Scopul nostru este de a construe o rețea puternică de transport domestic și de a satisfice nevoile unui număr tot mai mare de clienți. Pe lângă legăturile strânse cu Ungaria, intenționăm să ne explorăm oportunitățile și pe piețe precum Italia, Polonia, Cehia și Germania” a mai adăugat Valentin Storoj.