Home Logistics Depozitare REHAU investește 10 milioane de euro la Sibiu în producție și logistică

REHAU investește 10 milioane de euro la Sibiu în producție și logistică

REHAU investește 10 milioane de euro la Sibiu în producție și logistică

REHAU România, parte a grupului german REHAU, furnizor de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă, continuă să se dezvolte pe plan local și investește aproximativ 10 milioane euro la Sibiu.

REHAU dorește să își extindă activitatea în România și în Europa de Est și a decis să construiască un hub regional pentru a deservi mai ușor piața și clienții, dar și pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

„Scopul nostru este să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, dezvoltarea business-ului în această direcție fiind dintotdeauna nucleul afacerii noastre. Investițiile planificate în România susțin valorile, misiunea și viziunea REHAU și vor aduce produsele și serviciile noastre mai aproape de clienți. În același timp, din dorința de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajați, planurile de viitor ale companiei sunt construite și în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraș, oferind astfel un acces mai facil către sediile REHAU”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Investiția de la Sibiu are ca scop o extindere a capacităților de producție, servicii și logistică în România, pentru a servi mai bine și mai rapid atât clienții locali, cât și pe cei din Europa de Est. Investiția va fi finalizată în cursul anului 2022.

După finalizarea construcției noului hub regional, REHAU va renunța la locațiile actuale din Tunari și Apahida și își va reloca birourile central, în București și Cluj.

REHAU are o istorie de 25 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane EURO în 2019.