Home Logistics Depozitare SSI SCHÄFER, operaţiuni în creștere în România

SSI SCHÄFER, operaţiuni în creștere în România

SSI SCHÄFER, operaţiuni în creștere în România

Cu peste 70 de subisidiare în întreaga lume și o istorie de 80 ani, SSI SCHÄFER este unul dintre liderii mondiali ai pieţei de soluţii și produse pentru intralogistică. Inovaţiile sale și abordarea integrată a clienţilor, cărora le oferă întreaga gamă de soluţii, au făcut ca producătorul german să fie alegerea preferată a unora dintre cele mai mari companii din lume atunci când vine vorba de optimizarea în supply chain.

În cele 10 unităţi de producţie la nivel mondial, utilizând cele mai noi tehnologii, grupul SSI SCHÄFER își construiește toate componentele și sistemele, devenind astfel un partener de încredere pentru clienţi. În România, compania este prezentă din 2001, odată cu deschiderea filialei la Timișoara, și mai apoi din 2008 la București. Activitatea companiei pe plan local s-a dezvoltat  constant în ultimii ani, SSI SCHÄFER extinzându-și operaţiunile.

Recent, compania a mutat birourile din capitală într-un nou spaţiu de birouri pe Calea Plevnei, pentru a putea acomoda echipa în creștere. Astăzi în biroul din București al SSI SCHÄFER lucrează 32 de angajaţi. Începând de anul viitor, numărul acestora va ajunge la aproximativ 45, majoritatea ingineri care au ca sarcină proiectarea sistemelor logistice, de la cele mai simple până la cele mai complexe, implementate de către producătorul german nu doar în România, ci și în alte ţări din Europa. “În România avem ingineri foarte buni și ne dorim să creăm in house o echipă care să se ridice la nivelul standardelor SSI SCHÄFER. Tocmai de aceea, fiecare nou membru al echipei este pregătit iniţial pentru o perioadă de timp în Germania” declară Cristian Orvas, Sales Manager SSI SCHÄFER România.

Gama de servicii oferite de producătorul german este extrem de diversă și acoperă toate aspectele, de la serviciile iniţiale de consultanţă și planificare a proiectelor complexe, până la producţie, implementare și mentenanţă. Know-howul internaţional și aplicabilitatea locală sunt avantaje importante oferite clienţilor.

Activitatea de vânzări atât pentru România, cât și pentru Bulgaria și Republica Moldova este coordonată tot din cadrul biroului de la București. Echipa de vânzări va crește cu încă un angajat pentru București, dar și cu unul pentru Bulgaria, o piaţă atractivă și cu potenţial pentru sistemele intralogistice SSI SCHÄFER, spune Cristian Orvas.

“2017 se încheie cu rezultate pozitive, cu multe proiecte implementate sau în curs de implementare și credem că și 2018 va fi un bun.”