Home Companii Toyota Material Handling Europe nominalizată la IFOY 2014

Toyota Material Handling Europe nominalizată la IFOY 2014

Toyota Material Handling Europe nominalizată la IFOY 2014

Toyota Material Handling Europe a primit 4 nominălizari din 11 la decernarea premiilor 2014 în cadrul International Forklift Truck of the Year (IFOY), eveniment ce va fi anunțat în cadrul CeMAT din Hanovra.

Premiile IFOY, care sunt stabilite de  industrie împreună cu Asociația VDMA – Materials Handling and Logistics Systems Sector Association, sunt decise de un juriu format din jurnaliști specializați în sectorul material handling și intralogistics.

TMHE a fost nominalizată la 3 categorii. La categoria “stivuitoare până la 3.5 tone”, Toyota are două echipamente nominalizate. Primul echipament este noul Toyota Tonero HST, care a fost dezvoltat în Europa, special pentru piața europeană și care oferă control hidrostatic. Cel de-al doilea finalist în această categorie este noul electrostivuitor Toyota Traigo 80v care concurează cu motostivuitoarele IC în termeni de operare în schimburi de lucru prelungite, datorită combinației dintre eficiență în consumul de energie și bateriile pentru operare intensivă.

În categoria echipamentelor pentru depozite, TMHE a primit nominalizarea pentru transpaleta electrică BT Optio OSE200X low-level order picker care oferă o mare capacitate la o înălțime ergonomică de picking.

Categoria finală unde TMHE a fost nominalizată este premiul “Soluții Intralogistice 2014”. În această categorie Toyota a fost selectată pentru implementarea sistemului Toyota I_Site la grupul Carreras. Sistemul folosește un aparat telemetric, montat pe echipament, ce comunică GPRS/3G cu un portal web, dând posibilitatea managementului să controleze accesul la echipament, să monitorizeze și să măsoare activitatea acestuia.

Deciziile finale pentru acordarea premiilor vor depinde în mare măsură de rezultatele de la testul IFOY, la care vor fi supuse toate echipamentele nominalizate, timp de o săptămână, la locația folosită pentru organizarea târgurilor Deutsche Messe AG în Hanovra. Premiile vor fi prezentate pe data de 19 Mai 2014.