Home Logistics Comerț international UE FURNITURE deschide o fabrică de mobilier la Deva

UE FURNITURE deschide o fabrică de mobilier la Deva

UE FURNITURE deschide o fabrică de mobilier la Deva

Compania chineză UEROM FURNITURE va investi peste 9 milioane de euro în construcția unei fabrici de mobilă la Deva. Fabrica se va întinde pe o suprafață de 40.000 mp și aici se vor produce scaune de birou și canapele pentru piața europeană. Data de începere a producției este estimată pentru prima parte a anului 2021.

Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea a avut o întâlnire oficială cu Jiayong Zhang, directorul general și acționarul majoritar al companiei UE FURNITURE, lider pe piața chineză de producție a scaunelor de birou, în vederea finalizării discuțiilor cu privire la deschiderea unei linii de producție în municipiul Deva.

Discuțiile și negocierile reprezentanților Municipiului Deva cu staff-ul responsabil de investiția companiei chineze au început în luna mai a anului 2018, iar competitorul principal pentru această investiție a fost municipiul Galați.

UE FURNITURE are sediul central Regiunea Anji, care este cunoscută ca regiunea  industriei scaunelor din China, iar produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de țări și regiuni.