Home Logistics Comerț international Delamode Romania conectează China și România printr-un nou serviciu FTL

Delamode Romania conectează China și România printr-un nou serviciu FTL

Delamode Romania conectează China și România printr-un nou serviciu FTL

Furnizorul de servicii de transport și logistică, Delamode România a lansat un nou serviciu de transport rutier ce conectează China și România.

Noul serviciu de transport rutier, în regim de camion complet, import/export China oferă colectări și livrări pe întreg teritoriul României și Chinei (cu excepția Hong Kong) și un timp de tranzit de 13-17 zile. Formalitățile vamale de import/export din China se efectuează în Horgos, iar cele de import/export din România sunt efectuate în București.

Delamode România, o divizie a Grupului Xpediator Plc, este un furnizor dinamic de servicii de administrare a transporturilor de mărfuri. Cu o rețea de birouri și 9 depozite în România și o rețea de birouri de contact Delamode în toată Europa, compania furnizează soluții integrate de îmbunătățire a lanțului logistic.

Grupul are în prezent peste 600 de angajați, cu reprezentanțe naționale în Marea Britanie, Bulgaria, Lituania, Letonia, Estonia, Macedonia, Muntenegru, Moldova, România și Serbia, cu operațiuni în 22 de locații.